חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

הכריך של החורף

מערבבים היטב את כל חומרי ממרח האבוקדו עד שמתקבלת מחית אחידה.

מורחים צד אחד של הג'בטה בממרח האבוקדו הירוק.
מורחים את צדה השני של הג'בטה בממרח המיונז המתובל.

מצרכים

  • לכריך אחד:
  • ג'בטה טרייה חצויה לאורכה
  • פרוסות קורנביף ניו יורקי מסדרת ה-DELI
  • פרוסות דקות של עגבנייה
  • לממרח מיונז:
  • כף מיונז
  • שן שום כתושה
  • כפית חרדל דיז'ון גרגרים
  • לממרח אבוקדו:
  • אבוקדו בשל מעוך
  • כפות כוסברה טרייה קצוצה דק
  • כפות בצל ירוק טרי קצוץ דק
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • קורט מלח
  • קורט כמון
  • אופן ההכנה