חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המבורגר עם צ'יפס דק

בשיתוף רשת

מתכון של רועי הלוי

מצרכים

  • תפוח אדמה אדום
  • 400 גרם חזה עוף
  • 400 גרם פרגית
  • 5 גרם סודה לשתייה
  • 20 גרם בצל ירוק
  • 20 גרם פטרוזיליה
  • 10 גרם מלח
  • 20 גרם קמח לבן
  • קטשופ
  • מיונז
  • שמן קנולה
  • לחמניות המבורגר
  • רשימת ציוד:
  • סירים
  • מחבת פסים
  • קרש חיתוך
  • סכין
  • מדולינה
  • קערות ערבוב
  • תנור
  • כיריים
  • מטחנת בשר
  • אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • טוחנים את חזה העוף ואת הפרגית.
  • קוצצים פטרוזיליה דק דק ומוסיפים לתערובת.
  • מוסיפים את הסודה לשתייה, מערבבים את הכל ביחד ומניחים בתוך רינג.
  • מחממים מעט שמן על מחבת פסים וצורבים את ההמבורגר.
  • מכניסים את ההמבורגר לתנור ל-3 דקות אפיה.
  • לאחר שהוא צרוב משני הצדדים- מניחים על נייר אפייה.
  • מקלפים תפו"א וחותכים לפרוסות דקות במנדולינה.
  • מקמחים מעט את תפוחי האדמה בתערובת של הקמח עם מעט מלח ומטגנים בשמן עמוק רותח. (165 מעלות).
  • לוקחים לחמניית המבורגר ושמים על מחבת פסים- מחממים מעט (בלי שמן).
  • מניחים את ההמבורגר על הלחמניה.