חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

וופל עוף אסייתי – וופל בלגי עם עוף בבלילת בירה ורוטב סויה ומירין

בשיתוף רשת משחקי השף

אופן הכנה וצילחות:
הכנות קודמות

מצרכים

  • מרכיבי המתכון:
  • מצרכים לעוף בבלילת בירה:
  • 1.5 ליטר שמן קנולה
  • 800 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 500 גרם יוגורט סויה
  • מלח פלפל
  • 300 גרם קמח לטבילת העוף
  • 330 מ"ל (בקבוק) בירה בהירה
  • 170 גרם קמח
  • 3 קוביות קרח
  • כפית אבקת אפייה
  • מצרכים לרוטב:
  • 100 מ"ל סויה
  • 200 מ"ל מירין
  • 10 מ"ל מיץ לימון
  • 5 גרם קורנפלור
  • 2 שיניים שום קצוץ
  • 6 גרם שמן שומשום
  • 20 גרם שומשום קלוי
  • 3 גבעולים כוסברה קצוצה גס
  • 20 גרם ג'ינג'ר מגורד במייקרופלן
  • 80 גרם צ'ילי אדום חתוך לברינואזים קטנים
  • 1 שן שום מגורד במייקרופלן
  • מצרכים לבלילת הוופל:
  • ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • 450 גרם יוגורט סויה
  • 450 גרם קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 2 כפיות סודה לשתייה
  • 7 גרם מלח
  • 130 גרם שמן קוקוס
  • גבעול אחד עלי כוסברה מופרדים לקישוט
  • רשימת ציוד:
  • קערה בינונית
  • מטרפה
  • סיר עמוק
  • קערה קטנה
  • סיר קטן
  • כותש שום
  • פלטה קטנה (להפיכת הוופל)
  • לקקן
  • קרש חיתוך
  • סכין שף
  • מיקרופלן
  • מיקסר עם וו מטרפה
  • מכונת וופל בלגי
  • כיריים
  • אופן ההכנה