חצי קילו חזה עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוך לאצבעות
2 כפות שמן
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מעושנת
לתוספות:
4 עגבניות תמר חצויות
2 פלפלים חתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לשישיות
1 פלפל צ'ילי אדום
קורט כמון
1 אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות
2 בצל ירוק קצוץ
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את אצבעות חזה העוף עם שמן ותבלינים ומניחים למשך חצי שעה.
בינתיים מכינים את הטאקו: מחממים תנור ל-200 מעלות.
מברישים את הטורטיות בשמן (אפשר לתבל אותו בכמון ופפריקה) ומניחים אותן בין חריצי הרשת כדי שיעברו קלייה כשהן מקופלות לחצי. קולים 5 דקות עד להזהבה ופריכות. מצננים.
צולים את הירקות והעוף: מחממים את הפלנצ'ה וצולים עליה את העגבניות, הפלפלים, הבצל והצ'ילי 2-3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. כשהם חרוכים מורידים לקרש חיתוך וצולים את נתחי העוף,
כ-3 דקות מכל צד עד שהעוף מוכן. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים: ממלאים את הטאקו בנתחי עוף, ירקות צלויים, פרוסות אבוקדו וחסה. מפזרים בצל ירוק וכוסברה ומגישים לצד פלחי ליים.