חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כריך פסטרמה מושחת עם שלושה סוגי פסטרמה

כריך פסטרמה מושחת עם שלושה סוגי פסטרמה

קבלו את אחד הכריכים המושחתים – כריך פסטרמה מפנק עם שלושה סוגי פסטרמה, רוטב איולי, ירקות וביצת עין – כל המרכיבים לחווית הביס המושלם

מצרכים

3 פרוסות לחם אחיד

או כל לחם שאוהבים

2 כפות איולי שום

4 עלי חסה מסולסלת

1 עגבנייה בינונית

פרוסה

20 גרם תפוצ’יפס

2 ביצת עין M

מטוגנות

2 מלפפונים חמוצים בינוניים

פרוסים

6 פרוסות פסטרמה בסגנון רומני בנגיעות שום

"עוף טוב" עם הסימון הירוק

6 פרוסות סלמי פפרוני פיקנטי מפולפל

"עוף טוב" עם הסימון הירוק

4 פרוסות כתף בקר עסיסי

"עוף טוב" עם הסימון הירוק

אופן ההכנה

  1. מורחים כמות נדיבה של איולי על פרוסת לחם.
  2. מניחים מעל עלי חסה, פרוסות עגבניות ומלפפונים חמוצים.
  3. מניחים מעל שכבות על גבי שכבות של סוגי פסטרמה שונים.
  4. מפזרים מעל תפוצ’יפס ומכסים עם פרוסת לחם מרוח באיולי.
  5. חוזרים על פעולה בקומה נוספת, מוסיפים מעל את ביצי העין וסוגרים עם פרוסת הלחם השלישית.