חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כרעיים פיקנטיים בסגנון מרוקאי עם ארטישוק וסלרי תבשיל חמוץ מתוק פיקנטי

4-6 מנות

צילום: אנטולי מיכאלו

מצרכים

  • החומרים ל-8 מנות:
  • כרעיים מפורקים לירך ולשוק
  • 1/4 כוס שמן
  • בצלים קצוצים גס
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • כפית זרעי כוסברה טחונה
  • כפית פפריקה (אפשר חריפה)
  • 1/2 כוס מרק עוף (אפשר להכין מאבקה)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • כפות סוכר
  • כף לימון כבוש קצוץ
  • חבילה לבבות ארטישוק קפואות חתוכות לרבעים
  • חבילה ארטישוק ירושלמי (קפוא)
  • גבעולי סלרי חתוכים לפרוסות עבות
  • כפות מיץ לימון
  • גרדה מלימון אחד
  • פלפל חריף
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • אופן ההכנה