3 יחידות כרעיים עוף, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
4 כפות שמן קנולה
2 זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
2 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
3 פלפל חריף ירוק (אפשר גם פחות, אם רוצים להפחית את רמת החריפות – כדאי לחצות את הפלפלים החריפים לאורכם ולהוציא מהם את הגרעינים)
3 עגבניות חצויות (רצוי מזן תמר)
1 בצל סגול חתוך לרבעים
2 ראש שום שלמים
1 כף פפריקה מתוקה (גדושה)
4 כפות סילאן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
½1 כוסות מים
5 כפות שמן
בסיר סוטאז' (שאפשר להכניס לתנור) מחממים את השמן וצורבים את הכרעיים משני הצדדים (קודם הצד עם העור ואז הופכים לצד השני).
מניחים בין נתחי הכרעיים את הירקות ומטגנים כ- 5 דקות.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מערבבים בקערה את הפפריקה, הסילאן, המלח, הפלפל, המים והשמן. מערבבים היטב, מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומכניסים לתנור לשעה וחצי עד שעתיים.