חומרים ל-8 מנות:
500 גרם חזה עוף קצוץ דק או טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל אדום בינוני קצוץ
4 שיני שום קצוצות
2 כפות סוכר
2 כפות שומשום קלוי
1/4 צרור כוסברה קצוצה
עלים קצוצים מ-3 גבעולי נענע
לרוטב:
1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
1/4 כוס (60 מ"ל) מירין
1/4 כוס (60 מ"ל) רוטב סויה
1/4 כוס (60 מ"ל) רוטב דגים (נאם פלא; יש כשר)
1/2 כוס (120 מ"ל) צ'ילי מתוק
1 כף ג'ינג'ר מגורר דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
להגשה:
עלים מלבבות חסה
1/3 חבילה אטריות אורז מוכנות לאכילה (על פי הוראות היצרן) חופן בצל ירוק קצוץ לעגולים