חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לביבות כרישה וחזה עוף עם מלא עשבים קצוצים ולימון

20-25 לביבות

לאדות את הכרישה בשמן זית על אש נמוכה עד שהיא שקופה

בקערה לערבב את העוף עם כל שאר המרכיבים, להוסיף את הכרישה המטוגנת, לתבל במלח ופלפל

לחמם במחבת רחבה שמן עמוק (אך לא עמוק מידי כגובה חצי לביבה)

בעזרת שתי כפות להרים מהמסה וליצור לביבה

לטגן עד השחמה

להגשה: קערה לבנה עם עלי רוקט טריים ופלחי לימון

מצרכים

  • כרישות, פרוסות דקות
  • 300 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות
  • כוס פירורי לחם
  • ביצים
  • חופן אורוגלה
  • 3 כפות עלי זעתר או אורגנו טרי
  • 10 עלי בזיליקום קרועים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • קליפת לימון קצוצה מ1/2 1 לימונים
  • 2 יחידות זוקיני בינוני מגורד
  • כפות שמן זית
  • מלח/ פלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון
  • אופן ההכנה