חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, למה שלא לקחת את החומרים המוכרים ולתת להם פרשנות חדשה ומקורית? רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי

לא תאמינו כמה קל להכין את לביבות ממולאות במעורב ירושלמי. הטריק הוא תבנית השקעים, הרעיון מושלם והשילוב חלום. מנה חובה שהאורחים שלכם ימותו עליה.

מצרכים

  • 10 מנות
  • מילוי:
  • ק"ג תפוחי אדמה גורמה של הדוד משה קלופים ומגורדים בפומפיה או בדיסקית מעבד מזון
  • כוסות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • ביצים L
  • כפות מלח דק
  • כפית פלפל שחור טחון
  • בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 1/2 ק"ג כבדי עוף
  • 1/2 ק"ג לבבות עוף
  • 1/2 ק"ג חזה עוף שלם חתוכים גס
  • 1/3 כוס שמן חמניות או לחלופין שמן זית
  • כף מלח דק
  • כף פלפל שחור טחון
  • ליטר שמן קנולה לטיגון
  • אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי הלביבה יחד ושמים בקערה.
  • מחממים מחבת לחום גבוה.
  • מטגנים את הכבדים והלבבות 2 דקות, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומניחים בצד.
  • מוסיפים לאותו שמן את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  • מעבירים את הבצל לקערה, קוצצים גס את הכבדים והלבבות והעוף, מוסיפים לקערה ומערבבים.
  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • משמנים תבנית סיליקון של קאפקייקס בספריי שמן.
  • מכינים את הלביבותמכניסים כף גדושה מתערובת תפוחי האדמה לכל שקע קאפקייק, ואז בשר ואז שוב תפוח אדמה.
  • מכניסים לתנור ואופים 20 דקות. לא הופכים.