10 מנות
מילוי:
1 ק"ג תפוחי אדמה גורמה של הדוד משה קלופים ומגורדים בפומפיה או בדיסקית מעבד מזון
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
3 ביצים L
2 כפות מלח דק
1 כפית פלפל שחור טחון
3 בצלים בינוניים קצוצים דק
1/2 ק"ג כבדי עוף
1/2 ק"ג לבבות עוף
1/2 ק"ג חזה עוף שלם חתוכים גס
1/3 כוס שמן חמניות או לחלופין שמן זית
1 כף מלח דק
1 כף פלפל שחור טחון
1 ליטר שמן קנולה לטיגון
מערבבים את כל חומרי הלביבה יחד ושמים בקערה.
מחממים מחבת לחום גבוה.
מטגנים את הכבדים והלבבות 2 דקות, מוסיפים מעט מלח ופלפל ומניחים בצד.
מוסיפים לאותו שמן את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מעבירים את הבצל לקערה, קוצצים גס את הכבדים והלבבות והעוף, מוסיפים לקערה ומערבבים.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
משמנים תבנית סיליקון של קאפקייקס בספריי שמן.
מכינים את הלביבות: מכניסים כף גדושה מתערובת תפוחי האדמה לכל שקע קאפקייק, ואז בשר ואז שוב תפוח אדמה.
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות. לא הופכים.