חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מוקפץ פופקורן דג

נתחי דג מוקפצים עם טוויסט שיעיף אתכם למזרח הרחוק. מנה קלה ומהירה להכנה של מיני פילה אמנון קריספי עם ירקות צבעוניים. הוסיפו קצת אורז ובוטנים מעל ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת. אם אתם ממהרים וגם ממש רעבים ושוב שוברים את הראש מה להכין היום לצהריים, הנה רעיון מושלם – מנה עשירה בטעמים של מיני פילה אמנון מצופה ופריך, ממש כמו פופקורן, מוקפץ עם ירקות, שום וג'ינג'ר. ארוחת צהריים מושלמת במינימום עבודה ובמקסימום טעם.

מצרכים

  • חבילה פופקורן דג (מיני פילה אמנון מצופה)
  • 3 כפות שמן שומשום
  • פלפלים בצבעים שונים (חתוכים לקוביות גדולות)
  • זוקיני (חתוך לפרוסות עגולות)
  • שיני שום (חתוכות לפרוסות)
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור (גרוס)
  • ½ כפית ג'ינג'ר טרי (כתוש)
  • כפית לימון (גרידה בלבד, מגוררת)
  • ¼ כוס בזיליקום (עלים בלבד)
  • 5 כפות טריאקי (רוטב)
  • כוס אורז לבן (מבושל)
  • ¼ כוס בוטנים (קלויים וגרוסים)
  • אופן ההכנה

  • מחממים בווק את שמן השומשום, מוסיפים את הפלפלים, הזוקיני והשום ומערבבים כ- 4 דקות.
  • מוסיפים לווק את הדג.
  • מטגנים כ-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את התבלינים, קליפת הלימון, הבזיליקום והטריאקי.
  • מערבבים היטב ומסירים מהאש.
  • מגישים לצד אורז עם בוטנים גרוסים מעל.