בשיתוף רשת משחקי השף
מטגנים את הטחול עד לסגירה ומעברים לקערה עם הלבבות.
באותה מחבת מטגנים בצל חתוך לרצועות, פלפל חריף ושום פרוסים עד לריכוך והזהבה ומעבירים לקערה עם חלקי הפנים ומתבלים לפי הטעם עם כמון, מלח, פלפל שחור, פפריקה וצנוברים קלויים
בשיתוף רשת משחקי השף
מטגנים את הטחול עד לסגירה ומעברים לקערה עם הלבבות.
באותה מחבת מטגנים בצל חתוך לרצועות, פלפל חריף ושום פרוסים עד לריכוך והזהבה ומעבירים לקערה עם חלקי הפנים ומתבלים לפי הטעם עם כמון, מלח, פלפל שחור, פפריקה וצנוברים קלויים
בשיתוף רשת משחקי השף
מתכון של מלי גוהריאן
אופן הכנה וצילחות:
מחממים מחבת ומטגנים את הלבבות עד ל"סגירה" ומעבירים לקערה.
מטגנים את הטחול עד לסגירה ומעברים לקערה עם הלבבות.
באותה מחבת מטגנים בצל חתוך לרצועות, פלפל חריף ושום פרוסים עד לריכוך והזהבה ומעבירים לקערה עם חלקי הפנים ומתבלים לפי הטעם עם כמון, מלח, פלפל שחור, פפריקה וצנוברים קלויים
מקפיצים את הכל במחבת וסוגרים טעמים. מניחים בצד.
את השומר חולטים במים רותחים, מסננים ומעבירים לתנור לכרבע שעה.
מוציאים את השומר מהתנור ומוסיפים לתערובת חלקי הפנים, מתקנים תיבול ולקראת הסוף סוחטים לימון.