חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק חרירה של סבתא ג'ולייט

בשיתוף רשת

מתכון של אורן אסידו

מצרכים

  • 250 גרם עדשים ירוקות
  • בצל לבן
  • סלרי
  • כוסברה
  • שוקי עוף
  • פלפל אנגלי לפי הטעם
  • עלי דפנה לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • פלפל שאטה
  • עגבניות
  • חצי צרור נענע
  • כורכום לפי הטעם
  • פפריקה בשמן לפי הטעם
  • לימונים
  • 125 גרם ספגטי
  • רשימת ציוד:
  • פומפייה
  • סיר
  • קערת הגשה
  • קרש חיתוך
  • סכין
  • אופן ההכנה

  • בסיר מטגנים את שוקי העוף עד השחמה ומניחים בצד.
  • באותו הסיר מטגנים בצל חתוך לקוביות וסלרי עד שהופכים להיות שקופים.
  • מוסיפים את התבלינים, העדשים והספגטי, מכסים את הכל במים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את העוף ומתקנים תיבול בהתאם.
  • מבשלים עד שהעדשים מתרככות.
  • כאשר המרק מוכן, סוחטים את הלימון ומערבבים.
  • בכלי נפרד, מגרדים את העגבניות ומערבבים יחד עם נענע קצוצה.
  • להגשה: בקערה מוזגים מרק ומוסיפים במרכז כף של העגבניות המגורדות.