חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

משה בתיבה גרסת 2019

10-15 יחידות

מצרכים

  • 10-15 נקניקיות
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס חרדל
  • חבילת בצק עלים, מופשרת לפחות 6 שעות במקרר
  • ביצה טרופה לציפוי
  • כפות שומשום לציפוי
  • אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • פורסים את בצק העלים על משטח העבודה, חותכים אותו לאורכו לרצועות ברוחב של 1 ס"מ.
  • מורחים בעזרת סכין על הנקניקיות קטשופ או חרדל לסירוגין.
  • מלפפים את בצק העלים סביב הנקניקיות (ראה סרטון) ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה.
  • מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
  • אופים בתנור כ-25 דקות או עד לקבלת מאפים שחומים ופריכים.