חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון להכנת בלוטין אלטו שוקרוט

בשיתוף רשת

בהשראת המתכון של דן הולנדר

מצרכים

  • שוקרוט:
  • כרוב
  • כפות חומץ
  • כפות סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • 100 גרם שומן אווז מעושן
  • בלוטין:
  • עור מעוף שלם אחד
  • 200 גרם פרגיות טחונות
  • 100 גרם לבבות
  • 50 גרם טחול
  • אופן ההכנה

  • קוצצים כרוב ומטגנים אותו בשומן אווז, מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומבשלים על אש נמוכה במשך 20-30 דקות.
  • לבלוטין – משטחים את העור ומניחים על ניילון נצמד
  • מקפיצים במחבת חמה לבבות וטחול לכ2-3 דק ומניחים בצד.
  • את תערובת הפרגית מתבלים במלח ומניחים מעל העור עוף.
  • מוסיפים מהלבבות והטחול ומגלגלים בניילון נצמד ונותנים לנוח 20 דקות במקרר.
  • מוציאים מהמקרר ומטגנים טוב טוב מכל הצדדים, ממליחים ביציאה מהשמן.
  • צלחות:  בצלחת מניחים מעט מהשוקרוט ומעל את הבולטין ובתאבון.