מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל- 25 דקות או עד השחמה.
קולים את החציל בשלמותו על אש גלויה או בתנור ב- 200 מעלות (במידה ומכניסים לתנור מחוררים את הקליפה עם מזלג ). מעבירים למסננת להגרת נוזלים ומקלפים את הקליפה באמצעות הידיים.
במחבת מחממים מעט שמן קנולה ומטגנים את פילה הדג עד הזהבה יפה.
מניחים על צלחת הגשה שטוחה את החציל הקלוי ופורסים מעט, יוצקים מעליו את הטחינה, מניחים את קוביות תפוחי האדמה הצלויות, מעליהן את פילה הדג המטוגן, חצאי הביצים ונקודות של אריסה מסביב.
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.