½ ק״ג חזה עוף מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
3 כפות שמן זית
כפית כורכום
½ כפית מלח
215 גרם אטריות שעועית דקיקות מושרות במים קרים כשעה וחצי
חופן שעועית ירוקה טרייה, חתוכה גס
מים רותחים (לפי הצורך)
3 כפות סויה (רוטב)
¼ לימון (מיץ בלבד)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב צ'ילי חריף (סרירצ'ה למשל)
3 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
חופן עגבניות שרי חתוכות לרבעים
חופן כוסברה עלים, חתוכים גס
3 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
מחממים תנור ל-120 מעלות (מצב חום עליון, לא טורבו). מניחים את נתחי העוף על תבנית עם נייר אפייה.
מערבבים בקערית את השמן עם הכורכום והמלח. מושחים את העוף בתערובת.
מכניסים לתנור ואופים 45-60 דקות או עד שחזה העוף עשוי לחלוטין (בדיקה: חותכים אחד מנתחי החזה בחלק הכי עבה ומוודאים שהוא מוכן). מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
פורסים דק את חזה העוף המקורר ושומרים בצד לסלט.
חולטים את השעועית הירוקה (אפשר להעבירה לקערה, לצקת מים רותחים ולהשרות במים כ-2 דקות בכדי שתישאר פריכה). מסננים את השעועית מהמים.
מסננים את האטריות ממי ההשריה ושוברים אותן למספר חתיכות.
מעבירים את האטריות לקערה ויוצקים מעליהן מים רותחים (עד לכיסוי). משרים 10 שניות במים הרותחים (בכדי לרכך אותן מעט) ומסננים.
מערבבים בקערה את הסויה, מיץ הלימון, רוטב הצ'ילי (המתוק והחריף) והשמן.
שמים בקערה את השעועית הירוקה החלוטה, המלפפונים, העגבניות, עלי הנענע, הכוסברה, הבצל הירוק, האטריות וחזה העוף הפרוס.
יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מחלקים לקערות הגשה ומקשטים בעשבי תיבול, ומגישים מיד.