חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ספגטי קציצות דגים ברוטב עגבניות

כמות: 3-4 סועדים

3. מוסיפים פפריקה, מלח, סוכר, פלפל שחור ורסק עגבניות ומערבבים.
4. יוצקים את העגבניות המרוסקות וכוס מים לסיר ומערבבים. מוסיפים בזיליקום ומנמיכים את האש.

מצרכים

  • 8-10 קציצות דג טוב
  • חבילת ספגטי
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • בצל גדול קצוץ דק מאוד
  • שיני שום קצוצות
  • כף שטוחה של פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפות רסק עגבניות
  • פחית גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1/2 כוס בזיליקום קצוץ
  • כוס מים
  • אופן ההכנה