חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פילה אמנון מטוגן ומטבל פלפלים חריף

3 מנות

מצרכים

  • לדג:
  • יחידות פילה אמנון מצופה
  • שמן קנולה לטיגון
  • למטבל:
  • יח' פלפל ירוק חריף
  • 1/2 צרור כוסברה
  • יח' ליים, חתוכים לרבעים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • כפית כמון
  • לעגבניות:
  • כוסות עגבניות שרי, חצויות
  • כף שמן זית
  • שיני שום חצויות

אופן ההכנה

  • מחממים במחבת את שמן הקנולה ומטגנים את פילה הדג משני הצדדים, עד להשחמה.
  • במעבד מזון טוחנים את הפלפלים, הכוסברה והליים.
  • מעבירים את ממרח הפלפלים לקערה ומערבבים עם שמן זית, כמון ומלח.
  • במחבת נוספת שמים כף שמן זית עם חצאי העגבניות והשום.
  • מטגנים 3 דקות ומגישים לצד הדג והמטבל.