חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פיקניק של שווארמה עם כל התוספות המפנקות בבית

המלצת הגשה: לצד טחינה, סלט קצוץ, תפ"א אפוי / צ'יפס, פיתות

טיפים לתוספות למנת שווארמה מושלמת לפיקניק:

מצרכים

  • 1 ק״ג פרגיות מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה חתוך לרצועות דקות
  • בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות
  • כפות תבלין שווארמה או 3 כפות תערובת ביתית המורכבת מיחס שווה של כורכום, כמון, פלפל שחור, בהרט
  • 1/2 כף מלח גס
  • כפות שמן זית
  • אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל מרכיבי השווארמה עם 3 כפות שמן ותבלין השווארמה.
  • מחממים מחבת פסים גדולה פלאנצ'ה. מניחים את הבצל וכף שמן זית ומטגנים עד שמזהיב.
  • מוסיפים את הפרגיות המתובלות ועם כף עץ מערבבים כל הזמן עד לצלייה וסגירה של כל רצועות השווארמה.
  • כשהשווארמה חמה מגישים למרכז השולחן עם תוספות , או שמגישים בחצאי פיתות עם סלט וטחינה.