1 ק״ג פרגיות מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה חתוך לרצועות דקות
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות תבלין שווארמה או 3 כפות תערובת ביתית המורכבת מיחס שווה של כורכום, כמון, פלפל שחור, בהרט
1/2 כף מלח גס
4 כפות שמן זית
מערבבים היטב את כל מרכיבי השווארמה עם 3 כפות שמן ותבלין השווארמה.
מחממים מחבת פסים גדולה פלאנצ'ה. מניחים את הבצל וכף שמן זית ומטגנים עד שמזהיב.
מוסיפים את הפרגיות המתובלות ועם כף עץ מערבבים כל הזמן עד לצלייה וסגירה של כל רצועות השווארמה.
כשהשווארמה חמה מגישים למרכז השולחן עם תוספות , או שמגישים בחצאי פיתות עם סלט וטחינה.