חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פסטה עם נתחי הודו מעושנים

מתכון מאת – אינס שילת ינאי

מחפשים דרך לשרדג את הפסטה שלכם בקלי קלות?
הנה לכם מתכון קל ומפנק לפסטה עם רצועות של נתחי הודו מעושנים.

מצרכים

  • לרוטב:
  • חבילת פסטרמה דלי אמריקה סטייל (חתוכה לקוביות בינוניות)
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • 500 גרם ברוקולי טרי (פרחים בלבד)
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות (רצוי מזן תמר)
  • שיני שום פרוסות
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כוס יין לבן
  • כוס בזיליקום (עלים בלבד, שלמים)
  • לפסטה:
  • 3 חבילות פסטה פוזילי
  • ¼ כוס מים (ממי הבישול של הפסטה)
  • אופן ההכנה

  • מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים את הבצל הירוק, פרחי הברוקולי וקוביות הפסטרמה. מערבבים היטב.
  • מוסיפים את עגבניות השרי, השום, המלח והפלפל ומערבבים.
  • מוסיפים את היין הלבן, מערבבים ומבשלים כ- 3 דקות.
  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים (שומרים רבע כוס ממי בישול הפסטה).
  • מוסיפים את הפסטה ומי הבישול למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב, מסירים מהאש.
  • מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים חם.