1 ק״ג פרגיות מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוכות לנתחים בגודל 5 ס"מ
2 כפות קורנפלור
3 בצלים חתוכים לפרוסות
1 כף סוכר חום
2 חבילות פטריות שמפניון שלמות
1 כף פפריקה
1 כפית מלח
½ כוס טריאקי
¼ כוס צ'ילי אדום
2 כפות סויה
2 כפות ממרח בוטנים
½1 כוסות מים
חופן קשיו לקישוט
מכניסים את נתחי הפרגית והקורנפלור לשקית. סוגרים היטב את השקית ומנערים עד שהפרגיות מצופות בקורנפלור.
מחממים שמן בסיר (רצוי סוטאז') ומטגנים את הפרגיות עד שהן מזהיבות קלות מכל צד. מניחים בצד.
באותו הסיר מטגנים את הבצל עם הסוכר עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את הפפריקה, המלח, הטריאקי, הצ'ילי, הסויה וממרח הבוטנים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ומערבבים היטב.
מוסיפים את נתחי הפרגיות המטוגנות ומוסיפים עד חצי כוס מים במידת הצורך. סוגרים במכסה ומבשלים על אש קטנה 25 דקות.
מעבירים מהתבשיל לצלחת הגשה ומפזרים מעל חופן אגוזי קשיו.