10 נקניקיות בראטוורסט מסדרת DELI עוף טוב
10 עלי לזניה
מים רותחים (לבישול העלים)
2 כוסות עגבניות מרוסקות
1 בצל גדול, קצוץ
4 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה (גדושה)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
½1 כוסות מים
1 כפית סוכר
4 כפות טימין (עלים בלבד)
¼ כוס בזיליקום קצוץ (עלים בלבד)
מבשלים במים רותחים את עלי הלזניה חצי בישול, מסננים ומניחים על נייר אפייה משומן.
בסיר עמוק מניחים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לוקחים עלה לזניה ומגלגלים סביב נקניקייה. מניחים בתבנית כל אחד מהגלילים כשהפתח כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הלזניה.
מוזגים את הרוטב על כל הקנלוני שבתבנית. מכסים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
אחרי 20 דקות מסירים את הכיסוי ואופים 7 דקות נוספות עד השחמה קלה.