1 חבילה קציצות דגים
מעט שמן לטיגון
10 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל חריף (אפשר גם רק חצי פלפל)
3 עגבניות רכות מגוררות
2 כוסות חומוס (גרגרים מופשרים מוכנים לאכילה)
¾ צרור כוסברה קצוץ
1 כף מלח
⅓ כפית פלפל
1 כף פפריקה
½ כפית כורכום
½2 כוסות מים רותחים
3 פלפל אדום יבש מתוק או חריף (מה שאוהבים)
¼ צרור כוסברה קצוץ
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את השום, הפלפלים והעגבניות. מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את גרגירי החומוס והכוסברה וממשיכים לטגן עוד כדקה.
מוסיפים את יתר התבלינים ומערבבים. מוזגים את המים הרותחים לסיר, מערבבים היטב ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מוסיפים את הקציצות לסיר, מפזרים מעל את הפלפלים היבשים. סוגרים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות (מדי פעם פותחים את המכסה ומוזגים מהרוטב בעזרת כף על הקציצות).
מעבירים את הקציצות עם הרוטב לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.