חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קריספי צ’יקן בלחמניות חלה

הלהיט של הרגע, שניצל קריספי עם בצל כבוש מתוק, מיונז פיקנטי חרפרף, אבוקדו ועגבנייה בתוך לחמניית חלה עננית ורכה. רק תראו לי מישהו שיסרב לביס מסנדוויץ' אימתני שכזה

בשיתוף פודי
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

  • 12 צ’ונגו מיני פופקורן של עוף טוב
  • 4 לחמניות חלה
  • 4 כפות מיונז
  • 1 כפית רוטב סרירצ’ה או פלפל שיפקה אחד
  • 4 עלי חסה רומית
  • 2 עגבניות בינוניות
  • 1 אבוקדו בינוני קלוף
  • בצל כבוש
  • 1 בצל סגול בינוני קלוף
  • 1/2 כוס חומץ אורז
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • מכינים את הבצל הכבוש: שעה לפני ההגשה, פורסים את הבצל הסגול לפרוסות הכי דקות שאפשר.
  • מכינים קערה עם החומץ והסוכר הלבן, מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה. אפשר גם להכין יום קודם ולאחסן במקרר עם ניילון נצמד.
  • פורסים נייר אפייה על תבנית התנור, מניחים את פרוסות הצ’ונגו ואופים 10 דקות.
  • מכינים את המיונז הפיקנטי: מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה. אם משתמשים בשיפקה, קוצצים אותו לקוביות קטנטנות ומערבבים עם המיונז.
  • מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים בלחמנייה מיונז פיקנטי, מניחים על פרוסה אחת את עלה החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות אבוקדו ובצל כבוש.
  • מניחים שלוש רצועות צ’ונגו וסוגרים עם הפרוסה השנייה. מגישים מיד.