חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ראמן של ממהרים

2-3 מנות

מבשלים את הביצים בסיר עם מים רותחים במשך 6 דקות בדיוק. מוציאים ומצננים במי קרח. מקלפים וחוצים סמוך להגשה.
צולים את נתחי העוף על פלאנצ'ה.

מצרכים

  • למרק:
  • ליטר מרק עוף ביתי (על בסיס עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה)
  • כף דאשי (לא חובה)
  • כפית תערובת 5 התבלינים הסינית (לא להתבלבל עם תערובת צרפתית, בעלת אותו שם)
  • כפות רוטב סויה
  • 2-3 פיסות ג'ינג'ר טרי
  • 2-3 שיני שום חצויות
  • בצל ירוק (החלק הלבן) פרוסים דק
  • פטריות סיניות מיובשות
  • לתוספות:
  • 300 גרם חזה עוף פרוס (שגדל ללא אנטיביוטיקה)
  • 200 גרם אטריות (ראמן שמנמנות, אודון דקות או סובה, העשויות מקמח כוסמת), מבושלות
  • גזר פרוס לרצועות דקיקות – ז'וליינים
  • כוס נבטי שעועית (העבים, המכונים סיניים)
  • צי'לי אדום טרי פרוס דק
  • בצל ירוק (החלק הירוק) קצוצים דק
  • כפות כוסברה קצוצה
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • ביצים (מבושלות שש דקות)
  • אופן ההכנה