חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שווארמה פרגית עסיסית בקלי קלות בתנור

שווארמה פרגיות מדהימה שמכינים בתבנית קוגלהוף ופורסים מול עיני האורחים. הגישו אותה עם חצאי פיתות, טחינה, סלט ירקות, בצל ופטרוזיליה, עמבה וצ'יפס

צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

  • חבילות שווארמה פרגית עוף טוב מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  • כפות קורנפלור
  • כף מלח דק
  • כפות תבלין שווארמה
  • כפות פפריקה מתוקה
  • כפות שמן קנולה
  • תרסיס שמן קנולה
  • אופן ההכנה

  • מערבבים את המלח, הקורנפלור, תבלין השווארמה והפפריקה יחד עם השמן בקערה רחבה
  • מכניסים את נתחי הפרגית לתוך התערובת ומערבבים כך שכל החלקים יצופו היטב
  • משמנים בכמה לחיצות של תרסיס שמן תבנית קוגלהוף חד פעמית (התבנית עם החור באמצע).
  • מסדרים את הנתחים בשכבות צפופות בתבנית ובעזרת הידיים דוחסים אותם.
  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-40 דקות.
  • מוציאים מהתנור. נותנים לתבנית לנוח עשר דקות ואז הופכים על צלחת הגשה ומחלצים את השווארמה
  • חותכים לאורך לנתחים הכי דקים שאתם יכולים
  • מגישים עם פיתה, טחינה, עמבה, בצל ופטרוזיליה.