חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שוקיים פריכות אפויות בסגנון קנטאקי – מנת ילדים

פירורי פנקו ותערובת של ביצה מתובלת במיונז וחרדל מלבישים את הכנפיים בתלבושת קראנצ'ית, ואילו האפייה יוצרת מעטה שמבודד את העוף עצמו ומשאיר אותו עסיסי. מרגיש כאילו יצאו הרגע  מסיר הטיגון.

מצרכים

  • החומרים ל-6 מנות:
  • 12 שוקיים ללא עור
  • 250 גרם פירורי לחם עבים (בסגנון פנקו)
  • 1/2 כפית פפריקה (אפשר חריפה)
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • ביצה
  • כפות מיונז
  • כפית חרדל דיז'ון (גרגרים)
  • שיני שום כתושות
  • 2-3 כפות שמן, עדיף בתרסיס
  • להגשה:
  • חופן בצל ירוק קצוץ דק
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • קטשופ
  • אופן ההכנה