חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף

כמות: 20-25 שושנים

3. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים על משטח מקומח כל חלק למלבן בעובי של 1 ס"מ.
4. מורחים את מלבני הבצק המרודדים בממרח העגבניות או הפסטו ומניחים על כל אחד מחצית מתערובת הנקניקים והבצל.

מצרכים

  • לבצק:
  • קילו קמח לבן
  • כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • כפות סוכר
  • כף מלח
  • למלית:
  • חבילת כתף בקר דלי דק, חתוך לרצועות דקות
  • חבילת קורנביף קצוץ
  • בצל גדול קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כוס ממרח עגבניות מיובשות או פסטו
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • אופן ההכנה