מכינים את הקונוס: לוקחים נייר בריסטול או כל נייר עבה אחר בגודל 30 על 30 ומקפלים אותו לשני משולשים.
לוקחים את הקצה של משולש אחד ומעגלים אותו כלפי פנימה, בדיוק באמצע.
מדביקים באמצעות דבק סטיק (אל דאגה, זה לא הצד שהאוכל נוגע בו).
כעת לוקחים את המשולש השני וסוגרים באמצעותו את הקונוס, מדביקים בדבק.
מכינים את הצ’יפס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
חותכים את הבטטות לרצועות דקות ומשרים בקערת מים קרים כ-20 דקות. מייבשים היטב.
מכניסים את כל התבלינים לשקית גדולה או לקערה ומכניסים לתוכה את רצועות הבטטה.
מנערים או מערבבים היטב כך שכל הרצועות יצופו.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה, ומרססים בספריי שמן.
אופים בתנור כ-20 דקות עד הזהבה.
מוסיפים בעשר הדקות האחרונות לתנור תבנית נוספת עם נייר אפייה עם הצ’ונגו ומעבירים לתוכנית טורבו.
מוציאים, מסדרים בקונוסים את הצי’פס ועליו את הצ’ונגו ומגישים לצד קעריות קטשופ ומיונז.