חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצלוני פילה עוף עם שומשום | איתי גרונר ל”עוף טוב”

אם אתם אוהבים את השניצל הביתי הקלאסי והטעים –

המתכון הזה הוא בשבילכם!

איתי גרונר

מצרכים

  • נתחי פילה עוף טריים של "עוף טוב"
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • ביצים
  • כפות רוטב סויה
  • כפית חרדל (לא חובה)
  • כפית רוטב צ’ילי מתוק (לא חובה)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 300 גרם פירורי לחם
  • 150 גרם שומשום
  • שמן קנולה לטיגון עמוק
  • אופן ההכנה