8 יחידות חזה עוף לשניצל
3 ביצים טרופות
כוס קמח
לציפוי- לטחון יחד:
3 פלפלים יבשים (אדומים) ללא הגרעינים
1/2 כפית אבקת שום
לאחר הטחינה להוסיף לתערובת:
3 כפות שבבי בצל מיובש
1/2 כפית אבקת שום
3 כפות פטרוזיליה יבשה
1/2 1 כוסות פנקו
1 כף פפריקה אדומה
2 כפיות מלח
שמן לטיגון
לסלט:
5 עגבניות אדומות מקולפות חתוכות לקוביות גסות
1 בצל סגול פרוס
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
שמן זית
מלח
כף רכז רימונים