חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל דק עם תפוחי אדמה אפויים ברוזמרין איתי גרונר ל”עוף טוב”

מצרכים

  • לשניצלים:
  • אריזה חזה עוף פרוס דק של “עוף טוב”
  • 1/4 כוס קמח לבן
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • ביצים
  • 300 גרם פירורי לחם
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון
  • לצ'יפס:
  • 20 תפוחי אדמה גמדיים לבנים
  • שיני שום לא קלופות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כפית מלח גס
  • כפית רוזמרין מיובש
  • כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה (או חריפה לחובבי החריף)
  • 1/2 כפית כורכום (למי שאוהב)
  • אופן ההכנה