חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל ממולא פירה עם שלושה רטבים

מצרכים

  • לרוטב האדום:
  • פלפל צ'ילי
  • קופסת שימורים של שעועית אדומה
  • עגבניות מקולפות
  • שיני שום
  • בצל שאלוט
  • 30 מ"ל טקילה
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • לרוטב הירוק:
  • פלפל חלפיניו
  • מלפפונים
  • 10 עלי כוסברה
  • 10 עלי נענע
  • ליים שלם
  • כף סוכר
  • כף חומץ
  • מלח
  • לרוטב הצהוב:
  • פלפל באנרו צהוב
  • חצי אננס
  • חצי לימון
  • מקל סלרי
  • פלפל צהוב מתוק
  • כף סוכר
  • 10 עלי טרגון
  • חצי בצל
  • כף חומץ
  • לשניצלים:
  • חזה עוף שלם, דק ומשוטח כמה שיותר
  • תפוחי אדמה ראטה (או שניים בינוניים רגילים)
  • 50 מ"ל שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה
  • פירורי לחם לציפוי
  • שמן תירס לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה

3 מנות
מכינים את הרוטב הירוק: מחממים את שמן התירס ומטגנים בו את חצאי פלפל החלפיניו עד הזהבה. מצננים וטוחנים אותם עם כל מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד.מכינים את הרוטב הצהוב: טוחנים את כל מצרכי הרוטב (זהירות, חריף!)