חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שפטה ברנז'י – קציצות קיפודי עוף ואורז

4 מנות

טוחנים יחד במעבד מזון את הכוסברה, השמיר, הנענע, השום, הפלפל ירוק חריף לתערובת אחידה. מעבירים לקערה.
מוסיפים פרגיות טחונות, חופן מהאורז, מלח, פלפל ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדורי קציצות.

מצרכים

  • לאורז:
  • כוס אורז בסמטי
  • לקציצות:
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • חופן נענע קצוצה
  • שיני שום
  • פלפל חריף טרי
  • 500 גרם פרגיות טחונות
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית לציפוי
  • לרוטב:
  • כפות שמן זית
  • שיני שום פרוסות
  • בצלים קצוצים
  • פלפל חריף קצוץ (אפשר פחות)
  • שורש סלרי קצוץ
  • גבעול סלרי קצוץ
  • כוסות מים או ציר עוף
  • לימון פרסי
  • כורכום
  • 2-3 עלי חילבה
  • מלח
  • פלפל
  • אופן ההכנה