חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שקשוקת פלפלים ועגבניות עם קבנוס איתי גרונר ל"עוף טוב"

כל אחד מכין שקשוקה קצת אחרת, אבל ברגע שתנסו את השקשוקה הזאת- לא תרצו לנסות אחרות!

מוסיפים למחבת את השמן, מגבירים את האש ומוסיפים את הפלפלים המתוקים והפלפל החריף (אם משתמשים), מטגנים את הפלפלים במחבת הלוהטת במשך כמה דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהפלפלים מתרככים לגמרי.
מנמיכים לאש בינונית.

מצרכים

  • מקלוני קבנוס מופחת שומן רווי של “עוף טוב” (טעם קלאסי או SPICY) פרוסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  • כפות שמן זית
  • פלפלים אדומים וצהובים מתוקים, נקיים מגרעינים ופרוסים
  • פלפל ירוק חריף טרי, נקי מגרעינים ופרוס דק (לא חובה)
  • שיני שום קצוצות גס (או יותר למי שאוהב)
  • כפות פפריקה מתוקה
  • עגבניות בשלות מקולפות, חתוכות לקוביות ומסוננות (אפשר גם מעגבניות שלמות משומרות)
  • פלפל
  • מלח
  • ביצים בטמפרטורת החדר (להוציא מהמקרר חצי שעה לפני הבישול, זה חשוב לבישול אחיד)
  • אופן ההכנה