6 נקניקיות עוף, חצויות של עוף טוב
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
1 כרוב לבן קטן, חתוך לרצועות
1 גזר מגורר גס
½ צרור שמיר קצוץ
330 מ״ל בירה (בקבוק)
2 כפיות סוכר חום
1 כוס יין לבן
1 כף חומץ
מלח פלפל שחור
3 תפוחי אדמה
קולפים את תפוחי האדמה, חוצים, מבשלים במים מומלחים כ-20 דקות ומסננים (הם לא צריכים להיות רכים לגמרי).
בינתיים לסיר רחב ושטוח (כמו סוטאז') יוצקים שמן זית ומחממים מעט. מוסיפים את זרעי הקימל וקולים 30 שניות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן 3-4 דקות נוספות.
מוסיפים לסיר את הכרוב, הגזר והשמיר ונותנים להם להיצלות ולהגיר נוזלים כ-10-15 דקות. מידי פעם מערבבים.
יוצקים את הבירה, היין הלבן והחומץ ומתבלים במלח, סוכר חום ופלפל שחור. מערבבים ומאדים מעט את והאלכוהול, 2-3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והנקניקיות, מכסים ומבשלים יחד כ- 15 דקות.
לפני ההגשה ניתן לפזר עוד קצת שמיר טרי קצוץ מעל.