1 חבילה פופקורן דג עשוי מ-100 אחוז נתח פילה דג (400 גרם מיני פילה אמנון בציפוי צ'יפס)
2 תפוחי אדמה בגודל בינוני, חתוכים לקוביות בינוניות או פרוסות
1 פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות בינוניות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות בינוניות
½ פלפל חריף ירוק פרוס לרצועות
1 בצל סגול בגודל בינוני, חתוך לקוביות
5 עגבניות קטנות, חתוכות לרבעים
4 שיני שום פרוסות
½ כוס שמן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
¼ כוס מים
2 ביצים (לא חובה)
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה, להגשה
מחממים את התנור ל-200 מעלות, מניחים את פופקורן הדג על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-10 דקות.
בינתיים יוצקים את השמן למחבת וכשהוא חם, מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת.
מכניסים למחבת בה טיגנו את תפוחי האדמה, את הבצל, השום והפלפלים. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את העגבניות ומחזירים את תפוחי האדמה המטוגנים. מערבבים ויוצקים את רבע כוס המים והתבלינים.
מניחים את פופקורן הדג בתוך התבשיל שבמחבת ומבשלים מעל להבה נמוכה כ-6 דקות. ניתן להוסיף בשלב זה גם את הביצים – יוצרים בתבשיל שתי גומות עם כף ולתוכן שוברים את הביצים. מבשלים את הביצים במשך 3-4 דקות.
לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים.